Η Εταιρεία

Η NITTO είναι μια παγκόσμια μάρκα ελαστικών, ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις σπόρ αυτοκινήτων και σε όσους αντιλαμβάνονται ότι το αυτοκίνητό τους είναι περισσότερο από ένα απλό όχημα.

H εμπορική φιλοσοφία της NITTO βασίζεται σε τρεις αρχές:

Ασφάλεια:

Η Nitto Tire θέτει υψηλές απαιτήσεις για την ασφάλεια των προϊόντων της και αυτή είναι η προτεραιότητά της κατά τη δημιουργία νέων ελαστικών.

Καινοτομία:

Οι μηχανικοί της Nitto Tire είναι επικεντρωμένοι στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας μέσω της εφαρμογής των πιο σχετικών τεχνολογικών επιτευγμάτων στον κλάδο. 

Ικανοποίηση Πελατών:

Ο στόχος της Nitto Tire είναι να εξασαφαλήσει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων της και των υπηρεσιών της έτσι, ώστε να αγοράζουν ελαστικά Nitto. 

Ο Τρόπος της Nitto 

Nitto Tire - αυτοί οι άνθρωποι είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους. Κατασκευάζουμε ελαστικά επειδή εμείς οι ίδιοι είμαστε λάτρεις των αυτοκινήτων και αγαπάμε το αυτοκίνητό μας!

Τα ελαστικά Nitto έχουν τα πιο αυθεντικά και αξέχαστα σχέδια πέλματος που έχουν αναπτυχθεί ποτέ, χάρη σε μια ειδική προσέγγιση που συνδυάζει πρωτοποριακό σχεδιασμό, μηχανική και αυστηρή μεθοδολογία δοκιμών.

Nitto Tire - επαγγελματισμός και καινοτομία. Μέσω της χρήσης προσομοιώσεων υπολογιστών, οι μηχανικοί της Nitto επιτυγχάνουν μείωση θορύβου, αυξάνουν την περιοχή επαφής των ελαστικών με το δρόμο κατά την οδήγηση, η οποία δίνει σταθερότητα και εξαιρετική πρόσφυση. Επίσης, στο στάδιο της ανάπτυξης, είναι σε θέση να προσομοιώσουν όλους τους παράγοντες που επιδρούν στα ελαστικά σε διάφορες οδικές συνθήκες, για την αποφυγή της ανεπιθύμητης συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Επιπλέον, οι αποδεδειγμένες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των μιγμάτων πολυμερών επιτρέπουν στη Nitto να παράγει ελαστικά υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλά χαρακτηριστικά ζεύξης σε στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες, που μπορούν να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.